Biodanza & DJ

Ik ben gestart met muziekjes draaien op de zaterdagavond “Late Night” tijdens mijn Biodanza opleiding op de school van Utrecht, wat later een vervolg kreeg met diverse dansavonden op “De Boerderie” van Biodanza collega Silvan Schalken in Hengelo, Biodanzafeesten bij Rico Latino in Enschede en Centrum Goud in Eibergen.
Ook ik ging draaien op de Biodanzafeesten in Velp, die destijds nog gegeven werden door mijn lerares Yvonne Sep. En daar draai ik nog steeds! Met veel plezier geef ik daar eens per maand Biodanzafeesten samen met Hellen Petterson.

Ik houd van afwisseling in mijn platenkeuze, van rustig naar swingend en weer terug, muziek uit de Biodanza-collectie, wereldmuziek, hedendaagse pop, klassiek, tribal, balkan, afrikaans, reggae, dansbare muziek om lekker op te bewegen en los te gaan!

Heb je een feestje en zou je het leuk vinden om via een Biodanza-workshop met elkaar in beweging te komen, elkaar eens vanuit een dansbare manier te ontmoeten, op een speelse, warme, vitale wijze, contact mij dan gerust voor een fijne workshop op maat. Maar ook als je alleen een DJ zoekt, wil ik jou graag met mijn muziek van dienst zijn!

Mail of bel mij voor nadere info:
sonicfrans@yahoo.ca
06 – 45 79 62 41