Biodanza & Catering

Koken is voor mij een vorm van meditatie, het zorgvuldig snijden van de groenten, de geuren die mij tegemoet komen dansen terwijl ik aan het koken ben, ze zetten mij met beide voeten op de aarde. Het geeft mij focus, maakt mij rustig, ondanks de hectiek die er bij komt kijken wanneer gerechten op een zelfde tijdstip klaar dienen te zijn.
Ik kook vegetarisch en zoveel mogelijk biologisch.

Ik heb gekookt tijdens Biodanza weekenden voor groepen van 10-40 mensen, op locatie en/of vanuit mijn eigen keuken thuis, maar kan tevens de combinatie aanbieden van een Biodanza workshop met een maaltijd na afloop, bijvoorbeeld voor een verjaardags-partij..!

Mijn meest bijzondere, fijnste verjaardag was dit jaar bij Frans.
Graag wilde ik mijn familie een laagdrempelige introductie geven van wat mij zo dierbaar is geworden: Biodanza.
Ik vroeg Frans om dit te leiden en tegelijkertijd ook gastheer te zijn door voor ons te cateren. Zelden heb ik met mijn gezin / familie zo’n bijzonder goede, warme, intieme tijd beleefd. Ik kan Frans heel hartelijk aanbevelen voor zowel zo’n vrienden- of familiebijeenkomst in Biodanza als wel als kok!

Een 2-gangen maaltijd of alleen een lunch van soep met brood, het is allemaal af te stemmen op jouw wensen!

Neem gerust contact met mij op om jouw wensen kenbaar te maken 🙂

sonicfrans@yahoo.ca  /  06 – 45 79 62 41